25 november 2010

Morgonrunda

I morse drog jag mig en liiiten stund extra och insåg att tiden jag hade till mitt förfogande inte räckte till min vanliga morgonpromenad.
Jag var millimeter från att strunta i det helt, men nä, på med löparstället och joggingskorna och ut.
Springa samma sväng i stället, det tar mindre tid...

Det var ensamt på gatorna, så det var jag, snön, vinden och glittret från ljusen på andra sidan vattnet.
Jag lindade inte foten innan, men kom hem 30 minuter senare med ett leende från öra till öra, dum, trilskande fot höll trots att det var oplogat och drivor att forcera med små käcka skutt, med stor risk för snedtramp och liknande.
Dessutom var det länge sedan det var så lätt att springa som det var i morse.

Yey!

Nu; lång dag på jobbet med Powerpointdöden. Snön faller utanför och jag är riktigt, riktigt nöjd med att jag tog mig i kragen i morse. Kvällen spenderas på gymmet - med benträning på schemat. I morgon ska jag spendera eftermiddagen på tåget, så då utgår träningen och i helgen blir det förmodligen helkroppsfys à la Military training så det räcker till och blir över... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar