24 november 2010

Vilodag

Hade planerat in en vilodag idag och det var tur det, för i morse var jag inte speciellt sugen på att sticka ut och gå i snöstormen, hu.
Klädde mig lite bättre innan jag gick till jobbet, i jeans, Meindlkängor och halsduk. ;)
Det kändes i benen att de kört två intensivpass spinning redan den här veckan, fanns inte så mycket studs i dem på vägen till jobbet precis.

Pratade med mamma på vägen hem och konstaterade att jag också behöver en Kalle, precis som mamma har, som impregnerar mina vinterkängor i god tid (så jag slipper kliva runt i mina militärkängor och kan använda mina nya fina Timberland i stället), som lagar lax och har dukat bord när man kommer hem från jobbet. För när vi lade på och mamma och pappa satte sig för att äta stod jag fortfarande framför hyllorna på Hemköp och funderade på vad jag skulle hitta på att laga, hungrig och med noll inspiration.
Fick bli en raid i frysen hemma och tina en kycklingwok...

Väl hemma fick jag även en del ekonomiska pyssel att klura över, eftersom det rasade in fyra olika lönespecifikationer, från samma företag men för tre olika uppdrag, så det var bara att klura över det och granska. Men det blir en rolig dag för mitt bankkonto i morgon!

Kröp ner under en filt i soffan på kvällskvisten, avnjöt två avsnitt av Gossip girl efter ett tips från en kollega.
Har pillat en del med hemsidan, försökt få min domänadress att acceptera ompekningen av Blogspotsidan, petat i DNSinställningarna så nu får vi verkligen, verkligen hoppas att det blev rätt, annars blir det pannkaka av alltihop har jag en känsla av. :S

Vi får väl se!

Nä, nu ska jag sova, för i morgon väntar en ny dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar