05 december 2010

En fin helg

Efter en lätt hysterisk fredag på jobbet, med frustration över nytt datasystem, borttappade resebeställningar, en upprörd chef och lite annat smått och gott, så tog jag helg.
Köpte glögg på vägen hem och hade en glögg&pepparkakakväll med en bekant. Trevligt!
Räddade sedan en hemvärnskollega från att sova utomhus även denna helg, hann prata en del skit innan ögonen föll ihop framåt tvåtiden.

På lördag morgon var det bara att kliva upp då klockan ringde och bege sig till Kungsholmen på kurs. Var trött när jag kom och trött när jag gick, fast på två helt olika sätt. En intensiv dag med mycket att lära, massor att ta in, gemensam träning och hur mycket fantastiskt folk som helst. Phu! Ska bli superroligt att börja nya jobbet!
Tanken var att jag skulle hänga med Lisa på fest på kvällen men jag somnade som en sten på soffan, så den tanken var det bara att lägga ner...
Gick och lade mig tidigt i stället och det var precis vad jag behövde!

Idag har jag myst vidare i soffan på förmiddagen, sedan kom en kosovokollega hit och hälsade på, vi drack glögg och pratade en massa innan vi drog vidare på shopping och lunch på stan. Härlig söndag.

Dessutom har världens bästa Henrik på supporten "lagat" mina misstag i DNSinställningarna, whehoo, så nu ska bloggen fungera... Äntligen!

Nu laddar jag för en ny vecka genom att tvätta och titta på film, det kan bli en extra rolig vecka eftersom jag dels ska på kurs två dagar, dels ska introduceras på mitt nya extraknäck (Friskis & Svettis) och dels ska norrut på plutonsfest på lördag. Kan inte bli annat än en bra vecka.

Hoppas bara att mitt humör vänder uppåt... Att gå runt och vara lite halvdeppig utan någon egentlig anledning är sååå segt i längden.

Nix, nu måste jag fortsätta tvätta...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar