28 december 2010

Jul, jul, strålande jul

Har haft en alldeles underbar jul. Som vanligt.
Landade i föräldrahemmet den 22:a och är fortfarande kvar, rullar mot hufvudstaden i morgon för att fira nyår.

Har hunnit med allt, julafton med tomtebesök, för många fina julklappar, god mat, skratt, monopol, film, två pocketböcker, långpromenader, massor av julmust, en sväng på längdskidorna med pappa (med den obligatoriska vurpan), sovmorgon, mellandagsrea... 

Åker hem med en väldigt tung och välfylld resväska, dels har jag fått en gjutjärnsgryta i julklapp av mina föräldrar, dels en häftig bokklocka av min kompis M (som jag ska ta en bild på för att ni ska förstå hur häftig den är) och sedan är det alla reafynden som tar upp plats. En jeansjacka, en ny parfym, en spetsbody, smycken...
Fick även en superfin vintermössa av mina föräldrar, som jag OCKSÅ ska ta kort på, samt ett sirligt, sött och väldigt...kvinnligt...nattlinne med tillhörande kimono som ni inte kommer att få se kort på. Åtminstone inte med mig i..! :)
Men det är fint och jag tänkte prova det
på... han med fjärilarna. :)

Det där med kärleken är lite rörigt, dels är han bortrest nu och dels bor vi på två helt olika ställen och.. Det finns några saker till. Jaja.
"Du är glad, jag är glad, nu krånglar vi inte till det här" - är mottot.
Så det gör vi inte. Och jag tycker om honom så mycket att jag gladeligen gör vad som helst för honom.

Nyår firar jag med fröken K och hennes Doris i min lägenhet och sedan ut och vimla för att se fyrverkerierna. Och efter det är det ett nytt år. Vi vänder blad. Om 2009 var ett tungt och svårt år med många händelser var 2010 ännu mer händelserikt, fast på ett positivt vis denna gång. Sammanfattar året i helgen.
Jag ska även rita upp en karta för vad jag vill att 2011 ska innehålla.
Det är fyra saker som måste vara med, i övrigt måste jag spåna lite.
Vi får väl se!
Over and out, vi hörs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar