17 december 2010

Julbord, julbord

Tur jag ska träna på eftermiddagen (och att jag tränade igår och...) eftersom jag blev bjuden på årets andra julbord med jobbet igår.
Pust.
Mycket gott var det och mätt blev man.

Eller som min mamma sa, "du kommer ju vara less på julmat redan innan jul!" men nejdå. Ingen fara. Man väljer ju bara det "göttigaste" varje gång så det finns saker att variera sig på. :)

Har lite julklappspanik, insåg att tiden rinner ifrån mig med en rasande hastighet. Idag måste jag klippa mig och träna, sedan ska jag på teater ikväll, helgen är helt uppbokad och kommer försvinna i ett nafs, måndag jobbar jag och har sedan bjudit min fd. chef med fru på glögg på kvällen, tisdag jobbar jag...
Iiik! Det lämnar mycket liten tid till julklappsshopping, kan man konstatera.

Och på tisdag kväll rullar jag norrut.

För att hinna träffa denna där, som ger mig fjärilar i magen och reda ut ett och annat. Kanske.
Sämre kan man ha det - julklappspanik eller ej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar