12 december 2010

The only way her heart will mend is when she learns to love again.

Hemma på soffan igen efter en fin helg som gick väldigt, väldigt fort.
Jag förstår inte riktigt hur den kunde gå så här fort.

Fredag jobbade jag mitt andra pass på Friskis, komplett med att "åka med" på passet också. Spinnpuls kan vara en ny favorit, för det var toksvettigt och roligt. Själva värdandet innan och efter gick också bra och det känns som om jag har koll på vad det är jag förväntas göra.

På lördagen pillade jag med en del syarbete, diskade disk som inte blev ren i diskmaskinen (*morr*) och dammsög. Gjorde stan lite snabbt och sprang till tåget och hann, precis som vanligt, med minsta möjliga marginal... Phu. Lyssnade på en sommarpratare på vägen, Mats Sundin denna gång. Det var något med hans program som gjorde mig alldeles tårögd, folk på tåget måste ha undrat varför jag satt och blinkade med tårar i ögonen halva vägen. Hm. Nåja. Tips om inte annat - ladda hem och lyssna.

Väl i stan mötte storasyster och systerdottern upp vid tåget och vi gjorde stan en snabbis. Jag fick två julklappar (en tokfin svart cardigan och en necessär som man kan ha som "aftonväska"). Jag använde dem båda på kvällen, då jag var på middag och fest med min pluton. Jättekul. Systeryster lockade/vågade/våfflade mitt hår, det blev fint och festligt mot mina två vanliga frisyrer (utsläppt spikrakt eller hästsvans).
Det var roligt att träffa delar av gänget utan lerig uniform, färg i ansiktet och grankvistar i håret. ;)

Det var okej mat även om man fick diska efteråt - gruppchefernas uppgift, för en gångs skull var det cheferna som servade soldaterna i stället för tvärtom. Well well. Det gick det också.

Vi firade vidare uppe i mässen där vi i sann militär anda läste böcker skrivna av/för militärt överintresserade personer, tittade på medaljer, plaketter, sablar, svärd och annat fint. Hann pratas en hel del minnen också, innan somliga vinglade vidare ner på stan och andra for hem.
Kallt var det, hur som helst!

I morse åkte vi på innebandymatch, min ena systerdotter spelade. Såg bra ut i början, sedan smackade motståndarlaget in två snabba mål och det såg tungt ut ett tag. Men de vände snyggt och vann med 5-3. :)
Mina föräldrar kom också och överraskade, mamma hävdade bestämt att vi inte setts på flera månader och vid närmare eftertanke stämde det faktiskt. Hm, illa!

Sen var det lunchdags, fick bli thaimat framför reprisen av Robinson innan det var dags för mig att lyfta på hatten, bocka och tacka för en riktigt fin helg.
Tåget gick enligt tidtabell, det var två minuters väntan på pendeln och 30 sekunder på t-banan, så jag tog mig hem snabbt och smärtfritt.

Nu ska jag ladda för en ny arbetsvecka, det är full fart framåt som gäller, sista hela arbetsveckan innan jul. Veckan före julafton jobbar jag bara måndag och tisdag, sedan åker jag norrut för att spendera julen hos mina föräldrar. Men det är mycket som hinner hända innan dess. :)

Kram på er!

1 kommentar:

  1. Jag gillar att du börjat blogga igen!!!! Så härligt att läsa! Stor kram!!!

    SvaraRadera