15 december 2010

Spinnpuls

Okej, jag medger, det kan hända att jag är en smula partisk, men ändå, spinnpuls är faktiskt bland det roligare jag provat på Friskis.

Att ha pulsklocka på sig är en sak, att stirra på en skärm full med klockor och dessutom få anvisningar av instruktören om vilken pulszon jag ska ligga i - det är suveränt. Igår försökte jag gissa mig till vilken person som hade vilken klocka och vips hade det gått en timme. En timme där jag hade pulspeak 95% av max och låg en lång stund på över 86% - hej mjölksyra!

Och jag blir lika förvånad varje gång jag ser att jag kan dra på ordentligt och få upp pulsen nästan till max men att pulsen sen tickar snällt nedåt igen, snabbt, trots att jag bara drar av lite motstånd. Jag hade "normalpuls" nästan direkt under nedcyklingen.
Undra vad det beror på.
Tickar ett snällt hjärta någonstans där inne, uppenbarligen.

Idag har jag fortsatt med operation städa-ut-2010. Ut med det gamla, rensa pärmar, in med nya, fräscha registerlistor, tomma hyllor och börja om från början. "Måste vi ha den här kvar?" (håller upp lista/föremål/papper framför chefen) "Jaaa... Den kan vara bra att ha.." När då, undrar jag, som börjar tro att mitt rum är något slags lagerlokal.
Därför smyger jag undan vissa saker när han tittar åt ett annat håll.

Papperstuggen är, näst efter laminatorn, min bästa vän. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar