03 december 2010

Ynk, ynk och gnäll, gnäll.

Har varit på dåligt humör lite av och till hela veckan, mest eftersom jag var så besviken på mig själv och helgens nederlag.
Jag har ynkat och gnällt, har ömsom tyckt synd om mig själv, ömsom varit förbannad. Och sedan hotat lite då och då att jag ska ge upp och avrusta.
Han som brukar ge mig pepp när livet är så här och som ger mig en spark i rumpan när jag ynkar och gnäller, han finns inte längre i mitt liv och gånger som den här saknar jag honom extra mycket, har handen på telefonen en liten stund extra.
Fast jag sen tänker jag på alla kloka ord och känner att jag kan själv.

Det vore dumt att ge upp nu. Så det gör jag inte.
Jag vore väl inte jag om jag gav upp utan fajt?
Så istället för att avrusta har jag köpt ett tröstpris / julklapp åt mig själv och bestämt mig för att borra ner skallen och köra. Jag kan mer än så här.
Nu är jag dessutom utrustad med ny kommunikationsradio så nu j*klar!

Igår var jag på intensivpass spinning och fick trampa ur mig lite, vilket var precis vad jag behövde. Ett par roliga sms på det så var kvällen gjord.
"Det finns inget bättre än när det vänder"- LeMarc

Det enda tråkiga var att jag i min städiver igår kväll råkade putta till en lampa som stod på köksbänken så att den föll i golvet och glaskupan gick i tusen bitar. Min blå favoritlampa som jag haft med mig sedan jag bodde hemma och sen haft i köket i alla lägenheter jag bott i (vilket är fyra stycken, denna inräknad). Ingen idé att sörja den, men synd var det.
Nu måste jag hitta en ny favoritlampa innan det är dags att plocka bort ljusstakarna. Undra om man kan önska sig en av tomten?
Läser han bloggar?

Idag fick jag en rolig start på arbetsdagen då chefen ringde och ylade "HJÄLP, Lina, jag är inlåst!" så jag fick skratta lite åt honom. Att försöka röra sig utan passerkort i det här huset är nämligen inte det enklaste, det är lätt hänt att fastna i något trapphus eller i en hiss... :)

Nej, lite jobba, lite hem, lite träna, lite städa, lite glögg och adventsmys ikväll, lite kurs i morgon, lite mingel med en kosovokollega på söndag, ja, det låter som en plan! Fredag - härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar