13 januari 2011

Bad hairday?

Chef 1 konstaterade i morse att jag hade en intressant huvudbonad tätt följt av Chef 2 som frågade om jag möjligtvis hade "bad hairday".

Hm, vaddå?  ;) (Nej, det är inte en mössa, det är en buff/pannband)

Jag hämtade mitt paket från Addnature med mina fyra-betala-för-tre-buffar igår.
Den rödvita använde jag igår kväll, matchade friskisoutfiten, och den här kunde jag inte låta bli idag, gillar färgen! ;)

Fru From - den tredje är en ny krigarkossa/peacekossa, lika som den du har (och lika som den jag slitit ut). Den är alltid med i hemvärnspackningen och är optimal under hjälmen så man slipper ha hår överallt.. :)

Och sen har jag en fjärde, färgglad att träna i. Me love Buff. Så skönt att få undan luggen ur ögonen ibland!

Dessutom hade chefen lite rätt, jag hade en dålig hårdag, eftersom jag borde ha klippt mig för sisådär en vecka sedan eller så...

På bilden även min älsklingspryl för tillfället, min nya digitalkamera.

Nu måste jag sova, en lång dag i morgon, intressant dag på jobbet som sedan avslutas med en resa västerut och några kära återseenden, ska bli riktigt roligt. :) Sjuksköterskeexamen i Västerås på agendan!
Godnatt!

1 kommentar:

  1. Ååååååh, älskar buffar!!! När du säger det så måste jag nog köpa mig en ny...har ju faktiskt en jacka som ännu inte är matchad med en buff :) Får jag skylla på dig när Nicklas blir arg ?!?!?!?

    Fpr jag ärligt säga att grönrutig aldrig kommer över tröskeln till Fromhem...SKK har ju grönt som "sin" färg och det är en hemsk grön färg som dessutom ofta bärs av gamla tanter eller andra utställningsfreak.....Dessutom plagg av dålig kvalitét och ful design! Men herr From har en vit/svartrutig som är grymt snygg! Så go for rutor, så länge dom inte är gröna :)

    Kram på dig!

    SvaraRadera