17 januari 2011

En bild säger mer än tusen ord...

...sägs det. Det här är en bild jag tog på mitt vardagsrumsbord igår när jag städade, det är inte ens arrangerat utan det såg faktiskt ut så här. Och det här är en bild som sammanfattar mig väldigt bra.


Ett fint blankt kvinnomagasin med fina bilder kompletterat med ett helt annat magasin, nämligen ett magasin till en automatkarbin (Ak4). Sån är jag. Jag är kjol, strumpbyxor och högklackat på jobbet lika mycket som jag är grova kängor, uniform och fullt ös med hemvärnet på helgerna mellan varven. 
Det kan förmodligen anses väldigt märkligt, men det är ingen konst att kombinera. Eller att blanda.
Det går också, även om chefen på jobbet himlar lite med ögonen ibland när jag gör honnör... :)

Helgen var fin, jag åt god middag med tjejgänget i Täby på lördag kväll, så god och så mycket mat att jag rullade hela vägen till tåget. Vi började med att titta på rengöringsprodukter och smink från Mary Kay, det var både underhållande och kul!

I söndags var det riktigt tråkigt väder, så då passade jag på att åka till IKEA och köpa nya blommor till mina fönster och lite annat småplock, bland annat fyra små tavlor att ha ovanför köksbordet.

 Köksfönstret med en provisorisk lampa. Den riktiga slog jag ju sönder av misstag före jul och någon värdig ersättare har jag inte lyckats hitta. :/

Lite mer färg ovanför köksbordet.
På korten står det Göteborg, Skåne, Stockholm och Norrland.

Två nya gröna växter i vardagsrummet.

Väl hemma med allt städade jag klart, spikade upp tavlorna i köket, tre fotografier i vardagsrummet och tvättade, kände mig väldigt huslig.

Stack iväg till Friskis och körde ett aerobicpass på kvällen, skönt!

Idag har jag jobbat, fått några nya kollegor och hunnit beta av några saker på min att-göra-lista.
Jag glömde en viktig sak hemma och fick därför stressa hem på lunchen, bara för att mötas av ett paket med en massa hjärtan på utanför min dörr, ett paket från finaste fanjunkaren i Kosovo..! Nyfiken som jag är fick paketet följa med till jobbet och när jag öppnade det var det både ett fint kort och en duschcreme från Victorias Secrets i. Ett märke som jag älskar - men en doft jag faktiskt inte hade. Endless love heter den. Mmmm! Luktar sååå gott!
Tack snälla!

På tal om duschen, så har jag fått översvämningstendenser i min, så efter en del svärande, rensande och mer svärande har jag konstaterat att jag behöver hjälp, så när fastighetsskötaren ändå ska hit och laga tre andra trasiga saker så ska han få hjälpa mig med det också. I morgon bitti, närmare bestämt.
Lika bra att sova nu då, för det sägs att hantverkare är morgonpigga.. :)

Är för övrigt riktigt, riktigt trött i mina ben, efter att ha sprungit till gymmet, kört 75 minuter bergspass spinning med 159 i medelpuls och 190 i peak, har 192 som maxpuls. 1189 kalorier förbrukade, löpningen exkluderad och promenaden hem inkluderad. Så kan det gå.
Kanske inte så märkligt att jag är trött i benen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar