18 januari 2011

Inget täcke än

Har inte krupit ned under täcket och deppat ihop än. Samlat på mig kloka ord under dagen och landat i känslan. Täcket lockar inte lika mycket längre.

Efter jobbet avverkade jag i stället tre ärenden, hämtade ett paket på Sabis, klippte luggen (ÄNTLIGEN fick jag tummen ur) hos en ny, jättetrevlig och bara hälften så dyr frisör, yey och sedan halkade jag ned på stan, en halvtimme senare var jag klar och traskade hem med denna:


Det var andra gången jag lämnade blod och det var en lika häftig känsla denna gång också, framför allt då sköterskan klappade lite på mig och sa "tack för att just du kom".
Förra gången jag gav blod vaknade jag en morgon och hade fått SMS under natten, där det stod att mitt blod kommit till nytta hos en patient. Vilken känsla, jag kunde hjälpa någon som verkligen behövde det.
Muggen på bilden är min andra och jag kommer att vara extra stolt när jag använder den.

Sedan jag kom hem har jag tagit en stödvila på soffan, sömnen i natt var inte av bästa sort precis, nu ska jag göra ett nyckelband att ha skåpnyckeln i när jag är på gymmet, sedan ska jag packa väskan inför morgondagens dubbelpass, först jobb och sen jobb, det senare i min fina röda friskiströja.. :)
Den är jag också lite stolt över att få ha!

1 kommentar:

  1. Jag vill också ge blod! Men jag fick en klapp på axeln av en sköterska som sa: Ditt blod tänker jag inte ta, för det behöver du själv! Denna kommentar trots att jag käkat järntabletter i 2 veckor innan för att få upp blodvärdet såpass att jag kan ge blod, men icke! Men jag har iaf försökt! Vilket borde ge mig lite plus i kanten!

    Min lugg klipper jag själv mellan "stora klippningarna"..som student har jag annat att lägga pengar på än lugg-klippning, själv är bästa dräng :)

    Kram!

    SvaraRadera