11 januari 2011

Lättare att kommentera

Tack för tipset frun, nu har jag lagt till den enklare funktionen för kommentering! :) Enklare för er - roligare för mig!

I övrigt: igår var en bra dag på jobbet och en jobbig dag i övrigt, men tackvare att jag hade en väns goda råd skvalpandes i bakhuvudet löste det sig. Ett bra samtal senare så känns allt mycket bättre.

Man kan bli rädd när man kliver ut på ny mark, men att låta rädslan ta över är det farligaste som finns. Risken blir att man på grund av den förlorar äventyret helt.

Eller för att sluta tala i gåtor; "ibland gör kärleken att man blir arg och rädd - mest rädd tror jag". Ett citat som sitter på ett vykort på insidan av min ytterdörr, som jag ser varje dag men som jag inte förrän igår förstod hur sant det var.
Efter att ha rett ut saker och ting och benat i förväntningar och rädslor så är vi tillbaka i "nu krånglar vi inte till det här". För det är när vi krånglar till det som risken är som störst att allt går åt skogen.

Man får vara rädd, men man får inte låta rädslan ta över.

Amor Vincit Omnia Et Nos Cedamus Amori.
”Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken”

1 kommentar: