25 januari 2011

Lösningen i källaren

Idag frågade chefen om jag ville hänga med på bio ikväll, han hade en plats över på premiärvisningen av den nya svenska filmen Gränsen.


"December 1942. Två unga soldater lämnar sin post vid vägspärr 83 i norra Värmland och beger sig genom vinternatten mot det naziockuperade Norges gräns. Sverige står på randen till att bli invaderat och de vill se fienden alla pratar om. Men äventyret slutar i katastrof och dagen efter får löjtnant Aron Stenström reda på att hans bror Sven är en av de försvunna soldaterna.

Nu tvingas han med oddsen emot sig ta sig in bakom fiendens linjer på ett topphemligt räddningsuppdrag. Och djupt inne i de norska skogarna inser Aron att helt andra slags gränser måste passeras om de ska komma levande därifrån
…"


Den var riktigt, riktigt bra. Mina militärt överintresserade vänner: se den!
Men, för att kunna gå var jag tvungen att stuva runt i mina planer för kvällen, vilket inte var så svårt. Kvällen skulle spenderas på ett överkroppspass för att matcha min galna träningsvärk i benen.
Som tur är har vi en lösning på sådana problem, så jag rotade lite i garderoben, skrev "FYS" på min dörr och skuttade ner i källaren, där det lämpligt nog finns ett gym.
Fyrtiofem minuter senare skut... nä, hasade jag mig upp för trapporna och hann precis hem, duscha och byta om innan det var dags för bio.

Nu har jag lika mycket träningsvärk i överkroppen som i mina stackars ben, jag har varit på galapremiär och kan därför lägga mig mer än nöjd. 

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar