09 januari 2011

Snart måndag

Har nästan avverkat hela långhelgen, swiiischh sa den, men jag har ändå hunnit göra mycket.

I torsdags gick jag Kungsholmen runt i snöstorm med min kompis M och tillhörande fika på Thelins.
Det tog oss över fyra timmar att ta oss dit, gå runt, fika och gå hem, och nej, vi fikade bara en halvtimme...

Efter den strapatsen blev jag kall och fick ont, så jag fick order att dricka mycket vatten och bäddade ned mig i soffan under en filt.

På fredag morgon tog jag bussen norrut och under två timmar blev jag kramad och pussad på, innan vi skiljdes åt igen, utan att egentligen veta när vi ses igen. Tog pendeln hem och såg förmodligen ut som en ledsen hund hela vägen... Beroendeframkallande detta.

Resten av dagen spenderade jag med mitt skånebesök, vi botaniserade på Östermalmshallen (där jag aldrig varit in trots att jag går förbi den dagligen), åt galet god mat, slirade runt på hala gator och skrattade mycket.
I lördags tog vi sovmorgon, gick en långpromenad på Djurgården, jag fikade med mitt andra skånebesök, gick på sightseeing i Gamla Stan och promenerade hem längs Skeppsbron.

Fick ytterligare fint besök, drog på mig en klänning och så gick vi ut för att äta middag, jag blev bjuden på mat på Texas Longhorn och efter det gick vi en trappa ner och drack galet smaskiga drinkar på tequila, den godaste var brun och såg allt annat än god ut, men god var den. Yummie.

I morse åt vi lång frukost och sedan spenderade vi två timmar på Armémuseum med en kosovokollega, åt lunch på Vapiano och hasade hem till soffan och avverkade två filmer på raken.

Nu är det snart dags att sova så man orkar ta tag i jobbet i morgon då det brakar loss för fullt igen efter allas julledigheter. Ska bli såå skönt med folk i korridorerna och liv i luckan.

På tal om ingenting så är ni riktigt usla på att kommentera numera. :)
Godnatt!

2 kommentarer:

 1. jag kan ärligt säga att jag läser varje inlägg, men det är så jäkla krångligt att kommentera när man måste logga in på google-kontot.....!

  Flera andra bloggar jag läser från blogspot har en kategori som heter "anonym" och då behöver man inte krångla med inloggning å sånt!

  Men du har iaf en trogen läsare :)

  Kramkram!

  SvaraRadera
 2. Hallo där!!
  Jag har försökt förr men är man en gammal tant så är det inte så lätt ibland i datavärlden.(Profil?? vadååå)
  Jag tyckte att det där med fjärilar lät helt underbart.. Och tack för julkort!!
  Kram MaHo :)

  SvaraRadera