15 januari 2011

Utmaningar, stress och fredag

Hade en intressant dag på jobbet igår, med massor av arbetsuppgifter, små som stora. Roligt.
Allt från att "laga iPhone" (jag som aldrig ens hållit i en sådan tidigare..), jaga folk till möten, lägga upp nya beställningar, fixa bussar... Ja, det var intensiva timmar.
Hann med mycket och kunde ändå ta flex och stressa hem kl 14.00, mest tackvare att jag förvarnat chefen och då var det inga problem.

Hem, konstaterade att ett brev jag väntat på och som brevbäraren per telefon lovade att dela ut på torsdagen fortfarande inte kommit. Var bara att stressa bort till brevbäringen och hämta det, det sög faktiskt till lite i maggropen när jag var där och vimlade bland blåbackar, transporterbussar, kärror, trådvagnar, klump, reklam och plastband. Fick brevet i handen och sprang hela vägen till tunnelbanan, åkte till centralen och klev på tåget till Västerås. Väl i Västerås listade jag ut vilken lokalbuss jag skulle ta (tack för Internet i mobilen!) och kunde snart kliva in hos den nyblivna sjuksköterskan.
Det gjorde inte så mycket att jag inte hunnit äta lunch, om man säger så.
Fantastiska, hjärtformade smörgåstårtor, helt underbart goda, dessutom skaldjursfri så jag slapp pilla och fundera, det var SÅ gott!
Till efterrätt en häftig tårta som inte går att beskriva, den måste ses. Jag ska försöka ladda upp en bild från mobilen sen. Den var också god, med Daim och sockerpasta och mashmallows och... Mmmmhm.

Fick skjuts ned till tåget, som var i tid, och var hemma strax före 21.30.
Efter det spenderade jag en lååång stund i telefon med han som gör mig så glad nuförtiden, vi hjälptes åt att trolla ihop några ansökningar och hann även prata en del annat, jag somnade med ett stort fånigt leende. :)
Åh vad jag längtar till att vi kan ses igen.

Idag har jag husmorsbestyr på agendan. Här ska städas, storhandlas och lagas matlådor innan jag far på tjejmiddag ikväll. Ska även hinna med ett pass på gymmet, styrkepass med nyinhämtad inspiration från träningsgurun jag har som PT. Härligt!

Nä, nu måste jag sätta fart! Ska inviga min julklapp, gjutjärnsgrytan, idag!

2 kommentarer:

 1. Låter som en dag i din stil! Fullt ös medvetslös! Blir glad av att läsa mellan raderna och se glittret i dina ögon!
  Kram!!!!

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för att du kom underbara Lina!! :) :) men som vanligt på kalas hinner man inte prata tillräckligt, vi måste styra upp en träff i storstan snart :) :)
  Och tack för de superfina strumporna! De kommer användas flitigt!!! :) och jag kommer känna mig så fin!

  Massa kramar från syster Ida!

  SvaraRadera