31 januari 2011

Var tog januari vägen?

På jobbet i morse sa någon nåt om att det var den sista januari och jag tittade förmodligen väldigt förvånat på denne. Vaddå den sista? Hallå, var tog januari vägen?

Avslutade förra veckan på jobbet med torsdagsstress och en halvdag på fredagen, stressade till tunnelbanan (och sprang på Stina, bara så där!) och vidare till bussen. Pappa hämtade mig, vi åkte hem och åt god mat, mmhmm... Inklusive chokladpannacota som pappa gjort, den var jättegod och mätt blev man.

Lördagen spenderades på långpromenad, stadig frukost, en sväng med bilen och ett möte som bar med sig en del insikter och det var både jobbigt och skönt att få haspla ur sig mycket av det som legat som en klump i halsen på sistone.
Med mig från mötet fick jag uppgiften att ta tag i det förflutna som fortfarande gör ont, vi får se om jag lyckas.

Vidare till storasyster som hjälpte mig limma en lös wire i överkäken, tur man har försänkningar i tandbranschen!
Hem, åt en mycket försenad lunch och tittade sedan på hela första säsongen av Solsidan i ett svep och skrattade så att jag fick ont i magen. Vilken helt underbar serie!

Söndagen bjöd på fin soluppgång och promenad med mamma och Hugo, frukost, några samtal, lite soffhäng med en god bok, en del pyssel med datorn, beställningar av biljetter och vidare till stan, för att fixa med min systers dator, tömma hårddisken och bränna skivor.
Sedan rullade bussen söderut och på vägen hem lyckades jag med konststycket att dribbla iväg och göra någon jag tycker om illa per SMS, bra jobbat där, inte... Som tur var hann jag bli förlåten också, innan bussen anlände till hufvudstaden. Någon gång lär jag ha sagt att man inte ska ta stora, livsavgörande beslut mitt i natten och nej, man ska inte ta stora, viktiga beslut ombord på en buss mitt ute på E4:an heller...
Jag får chans att reda ut det öga mot öga i stället, på fredag, då vi äntligen, äntligen ses. Jag både längtar och bävar, ja, det är sällan saker får vara enkla.

Fram till fredagen ska jag hinna en hel del; tvätta, städa, handla och träna, bland annat ett bergspass spinning som jag måste klä på mig och sticka iväg till nu.
 
Tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar