05 januari 2011

Yours to keep if you want to

Det är dags för långhelg. Eller som radioprataren precis kallade den "en dubbelhelg!".
Själv har jag mest siktet inställt på fredagen och en hett efterlängtad utlovad puss, men det blir säkert en fin helg i övrigt också...
På fredag kommer dessutom två skåningar till stan, det ska bli kul. Den ena planerar att ockupera min soffa, så jag tror jag måste städa lite här innan dess.

Har varit en bra arbetsvecka, vi har varit sex personer på hela avdelningen, så det var en mjukstart. Har skyfflat undan det mesta som staplats på hög under jul och är beredd att dra upp ärmarna och köra nästa vecka då det fulltempo igen. Pratade i telefon med ett hotell idag och killen i andra änden konstaterade att jag inte är från Stockholm och kunde till och med placera mig geografiskt på sisodär 10 mil när. Duktigt. :)
Jag som annars brukar få höra att jag har världens märkligaste dialekt...

I måndags körde jag årets första intensivpass spinning, riktigt, riktigt svettigt men det känns skönt att vara igång igen. Har medvetet tagit det lite lugnt i övrigt, med promenader och promenader och promenader, allt för att ge kroppen chans att återhämta sig, låta medicinen verka och rulla ut som en ny människa framåt lördag.
Efter det är det bara en sak som gäller: full fart framåt.

Roar mig med att knyta armband av paracord på min fria tid, det är väldigt beroendeframkallande.. :)
Kanske kommer bilder ikväll.

Nu ska jag dock laga mat. I morgon blir det långpromenad med M och en massa snack. Härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar