25 februari 2011

Glädjetårar

Idag skrattade jag så mycket på jobbet att chefen var tvungen att komma in och kolla om jag var okej, eftersom jag förmodligen kippade efter andan så det hördes hela vägen in till honom.
Jag hittade Team Klistervalla. Jag läste, jag kände igen mig, jag skrattade så jag grät.
Det här är ett gäng som precis som undertecknad har vissa...svårigheter att styra över längdskidorna i nedförsbacke. Så skönt att höra att det inte bara är jag.
Dock kastar de här sig ut för vilken vansinnig backe som helst. Det gör INTE jag. Jag tar av mig mina skidor och GÅR ner...

I övrigt har jag mina föräldrar på besök i helgen, här på fel sida om Dalälven där jag bosatt mig. De är dock på "Peter Carlsson och Blå grodorna" just nu. Jag gick med dem dit och drog sedan till gymmet och körde slut på axlar och armar. Förhoppningsvis är jag lika trött i överkroppen i morgon som jag är i mina ben...

Vad har veckan bjudit på då? Jo:
Måndag
Morgonpromenad (50 min)
Promenad till gymmet (20 min)
Bergspass (75 min)
Promenad hem (20 min)

Tisdag
Morgonpromenad (50 min)
Cirkelträning (60 min)
Promenad med Lisa (90 min)

Onsdag
Morgonpromenad (50 min)
Spinnpulspass (60 min)
Promenad hem (50 min)

Torsdag
Vila

Fredag
Crosstrainer 20 min
Styrka armar/axlar

Jo men det ser ju rätt bra ut det där. :)
Min pulsklocka tycker åtminstone att jag har varit duktig. Alltid något!

Nä, kanske är dags att se om päronen hittar hit igen...


- och just ja: dagens kommentar när jag lätt vinglig av trötthet försöker gå ut genom dörren på gymmet och en herre harklar sig bakom mig och säger "du, ska du verkligen gå ut i dom där?" och pekar på mina blå plasttossor på kängorna. "Hehehe.. Nej! Tack! Det blir nog väldigt halt..."
"Ja, där besparade jag dig ett lårbensbrott!"
Jag kände mig där och då som 85 år gammal. Lätt.
Haha. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar