16 februari 2011

Go with the flow

Ja, okej, jag var inte på mitt allra soligaste humör i måndags, näe, kan man konstatera. Jag är back in business igen och det känns bra!

Träningen flyter på, jag har träningsupplägg, kostupplägg, fokus, fart och kraft just nu. När allt annat krånglar kan jag åtminstone borra ner skallen och köra på, skriva träningsresultat, aktivt njuta av vila och må så mycket bättre.

I måndags körde jag bergspass igen, med den ordinarie instruktören och slapp bli förbannad över högt ljud och konstant pratande. Skönt!
I går släpade jag med mig kollegor och gick på en timme cirkelträning, 13 stationer, 45 sekunder på varje, 15 sekunder vila. Fokus ben och mage.
Träningsvärk idag, svar ja! Jag gick hem, duschade och kraschlandade i sängen efteråt och vilade med benen i högläge och en film. Underbart!

Och idag är det dags att jobba på Friskis igen, spinnpulspass på schemat, jag har laddat med extra mycket lunch och ett mellanmål innan det är dags.

Dessutom har jag gjort två bra saker på jobbet idag, dels löst ett mysterium som gäckat avdelningen i en månad - dels lagat skrivaren med packtejp så den håller ett tag till.
Ändå har bara halva arbetsdagen gått.. ;)
Då tycker jag man gjort sig mer än väl förtjänt av lunch nu.

Lax, avocadoröra, ägg och sallad. Gaddamit, va gott!

3 kommentarer:

 1. Bra flyt Lina, jag är stolt över dig!
  Kram mamma

  SvaraRadera
 2. Det finns inget som lite packtejp fixar. Ekonomiavdelningen borde tacka dig och skicka en tårta eller iaf en lite fruktkorg.

  SvaraRadera
 3. Hoppas din dag var bra och gott att du fixade problemen på jobbet ^^

  Blir nog så att jag ansluter mig till skaran på friskis och svettis framöver ;)

  //stridis

  SvaraRadera