23 februari 2011

Pepp, pepp

Avslutade gårdagen med att först köra ett rejält cirkelträningspass där alla benövningar drev mig mot mjölksyra och bergspasset från måndagen kändes väldigt närvarande i musklerna, huaa, för att sedan åka tunnelbana och träffa Lisa som guidade mig i sina nya hemtrakter. Vi gick runt två sjöar, jag pratade som vanligt alldelens för mycket och om hon släppt av mig efter vägen hade jag inte för mitt liv hittat hem igen. Men det var jättetrevligt om än en smula kyligt. Och jag åkte lite vilse på tunnelbanan hem. Ack ja. Inte lätt att vara lantis, men jag tog mig hem till slut!

Ner under en filt, dricka en hel balja te för att tina upp och försöka pumpa hemvärnskollegorna på vad som egentligen sades på plutonsmötet.
De var alla rörande överrens, kunde jag konstatera, vilket måste bero på att jag inte var där.. :) Ser fram emot att höra mer och köra första övningen för året snart.

Sov gott och hårt och länge. Härligt. Tog till och med en halvtimme sovmorgon.
Efter det så har jag hunnit avverka en morgonpromenad tillsammans med kameran, bilderna får ni se ikväll, nu måste jag packa och kasta mig iväg till jobbet! Dubbeljobb idag, Friskis ikväll.

Ha en fin onsdag - jag vet att jag ska!

1 kommentar:

  1. Då en annan lantis vid fåtal tillfällen är nere i storstan brukar jag alltid ha karta och kompass med mig och utgå från FAP och UPT/UPK för att säkert kunna ta mig hem ;)

    //stridis

    SvaraRadera