27 februari 2011

Summering av en bra helg

Mamma och pappa har varit här i helgen och det har varit fantastiskt skönt med sällskap.
Precis vad jag behövde.

Förutom att de har icke godkänt i tidspassning (de kom ungefär en timme tidigare än avtalat, så jag fick jogga hem från jobbet) har det varit mysigt. De har bjudit mig på god mat, långa promenader på Djurgården och runt Karlbergskanalen, en shoppingrunda på stan, mycket prat och sällskap i soffan framför en film.
Härligt!

Jag köpte en klänning på Indiska som jag blev blixtförälskad i, en typisk Linaklänning, stormönstrad i starka färger. Dessutom kom jag hem med två böcker, en om slaget vid Arnhem och en om tio år i svensk underrättelsetjänst. Bokrea är ett bra påhitt.

Har följt världens bästa Elin via nätet då hon kört Öppet spår idag, det gick alldeles utmärkt för henne och jag anmälde mig på stående fot som medlem i serviceteamet till Vätternrundan, som är hennes sista del i Klassikern. Wow...

För egen del har jag tagit det lite lugnt i helgen eftersom min fot envisas med att göra ont, dock blev det en tvåtimmarspromenad igår, en shoppingrunda plus en lika lång promenad idag och ett aerobicpass nu ikväll, så frågan är kanske hur mycket vila min stackars fot egentligen fick... :)
Äsch...

Nu är det dags att ladda för en ny vecka. En vecka som avslutas på bästa tänkbara sätt: i gröna kläder.
Yey!

1 kommentar:

  1. Boken i svensk underrättelsetjänst är riktigt bra :) fick den i julklapp jag (mina bröder har förutfattade meningar om mig:P)

    Ska hälsa tillbaka från Gävle :)

    //stridis

    SvaraRadera