09 februari 2011

Träningsvärk säljes...

...till högstbjudande. Eller, för den delen, jag kan vara generös, du kan få den gratis!
Har ont mellan skulderbladen, i biceps, triceps, i handlederna, i underarmarna, i rumpan, i låren, i...
Överallt!

Har varit på planeringsinternat med jobbet på Bosön, efter en dags planerande körde vi en timmes cirkelträning, det var tufft och roligt, samtliga deltagare hade alternativ gångstil idag... :)
Avrundade dagen med en gemensam middag med mycket skratt, perfekt.

Idag konfererade vi vidare till strax efter lunch, då rullade vi tillbaka till jobbet, jag öste undan allt som lagt sig på hög under tiden jag varit borta och sedan stack jag hem för att slänga på mig Friskiskläderna.
Kunde inte hitta dem, t-shirten var borta, byxorna och sportBH:n också. Märkligt.
Efter ett par minuters vändande upp och ned på hela lägenheten konstaterade jag att det fanns en enda plats de kunde finnas på: i tvättstugan. Jag mindes att de inte var riktigt torra i torsdags när jag tvättade och att de fick hänga kvar i torkskåpet ett litet...tag...längre... Typ sex dagar visade det sig. Jag har den stora turen att bo i ett hus med bra grannar, så givetvis låg mina kläder kvar och dessutom fint vikta på bänken i tvättstugan.
I torsdags var jag ju så trött att jag somnade som en sten på soffan, antar att det var därför jag glömde halva tvätten i tvättstugan.

På med kläderna, iväg och jobba kväll på Friskis. Lika roligt som vanligt, dessutom fick jag veta att det kommer nya cyklar på fredag - whoohoo, spännande. :)

Nu ska jag blanda mig själv en rejäl c-vitamindrink, krypa ner i sängen och försöka sova bort den begynnande förkylningen som kraxar runt i halsen. Usch!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar