25 mars 2011

Fredagfredagfredag

Det är något speciellt med fredagar. Jag är lite skum, lika mycket som jag älskar måndagar och ser fram emot en ny arbetsvecka så gillar jag fredagarna.
Det är en speciell känsla på jobbet - de flesta är på bra humör, de flesta har planerat sin arbetstid för veckan så att man får gå hem lite tidigare, få stora projekt och möten ligger på fredagar, ja det är lite soft känsla helt enkelt. Casual Friday utan mysbrallor liksom.

Jag var inget undantag, jag gjorde klart det som skulle göras för att jag inte ska vakna kallsvettig över någon jobbrelaterad grej i morgon natt, som jag gjorde förra helgen, och gick hem. Det snabba snöfallet som kom efter lunch försvann lika snabbt igen så solen sken. Hem, ladda lite och sedan ut på en löprunda. Härligt!
Det blåste förvisso tokkallt, men vad gör det när man kan klä på sig ordentligt.
Blev ingen lång runda - men det blev en runda i alla fall. Tyvärr har jag insett att mina löpardojor inte alls passar mina fötter, jag får så galet ont i dem, antagligen är det inte breda nog för mina fötter.
Så grattis mamma - du har första tjing på att få ett par nästan sprillans nya Nikedojor! Du får prova i påsk.. :)
Nästa gång blir det Asics igen, beprövade, älskade, underbara Asics. Jag längtar tillbaka till amerikanska campen i Kosovo där man kunde fynda skor för 300:- som kostade över 1200:- här hemma... Suck.

In i duschen, snabbfix, upp på cykeln och vidare söderut, på träff med nya hemvärnskompaniet, en massa nya ansikten, jätteroligt! Har nu fått planen för hur min nya pluton ska byggas och det känns bra!
I morse klev för övrigt ett av mina befäl från lumpen in på mitt kontor, helt utan förvarning. Gissa om jag blev paff... :) Det var roligt! Inte varje dag sånt händer.

Nu ska jag gå och lägga mig och sova ut ordentligt. I morgon "borde" jag gå på inspirationsdag med Friskis och lite sånt, men vet ni vad? Näe. Det är säkert jätteroligt men jag känner att det finns annat jag kan lägga min tid på.
Jag vill träna, jag vill städa min garderob (som ser ut som ett bombnedslag), jag vill åka på IKEA, jag vill gå en riktigt lång promenad förhoppningsvis i solsken, jag vill fixa med en del praktiskt jag inte hunnit i veckan och framför allt vill jag passa på att njuta av ledigheten innan det är dags för en rejält tuff arbetsvecka.
Med tomma batterier i kroppen, tomt kylskåp, ostädad lägenhet, massor av småplock att fixa, phu...

Så det ska jag göra. Först sova länge, äta mysfrukost, träna och efter det blir det antingen garderobsstädning eller IKEA eller båda delarna. Det låter som en plan, Sickan!

Godnatt!

2 kommentarer:

 1. Det suger verkligen då man köper fel skor! Men om det var på löplabbet så kan du kanske byta, det fick jag göra, trots att jag sprungit iaf 4 mil i dom....

  Annars rekommenderar jag den här sidan, om du vet vilka du ska ha. Här är det i alla fall bara hälften så dyrt som om du köper hemma i en butik:)

  http://startfitness.co.uk/

  Kraaaaaaaam

  SvaraRadera
 2. Maria Sjöblom26 mars 2011 12:31

  Va kul =) kram

  SvaraRadera