06 mars 2011

"HALT - upp med händerna!"

På frågan hur man bäst spenderar en ledig lördag med klarblå himmel och solsken så står det här högt upp på min lista:

 "Försök inte, jag har dig på kornet!"

Visitering

Gulashsoppa åt herrarna, snuskburken kom till användning...

...grönsakssoppa åt damen, som bejakar sin kvinnliga sida bara när det kommer till mugg och bestick...
Det var mycket skrika - "Halt, upp med händerna....." och springande i centrala stan, med graciösa skutt i snödrivorna och mindre smidiga vurpor, en hel del skjutande, väldigt mycket skratt, nya bekantskaper och roliga gröna minnen att garva åt framöver.
Det är inte varje lördag man frivilligt ligger nedtryckt på mage på blöt asfalt och näsan i rullgruset om man säger så, man är inte jättekaxig när två maskerade figurer sitter på ryggen. Men det var lärorikt. Blev några brottningsmatcher också.. En lördag helt i min smak alltså. :)

Vi avslutade med att basta och sedan dra ner på stan och käka middag ihop, det var också väldigt trevligt, även om många var slitna och trötta efter dagen - jag till exempel.
Som tur är fick jag sova hos storasyster, som vanligt, så jag hade nära hem när orken tröt på kvällskvisten, slängde mig i säng och sov som en sten tills det var dags för vasaloppsfrukost i morse.
Sedan passade jag på att göra ärenden i stan, åkte på Biltema och köpte en cykelkorg till min nya cykel, investerade i ett nytt stöd också. Förbi ÖoB och bunkra lite och sedan bjöds jag på jättegod lunch innan bussen rullade hemåt. 

Nu har jag en lägenhet som ser ut som ett bombnedslag, jag har grönkläder i hela hallen och jag har ett kylskåp som ekar. Dags att ta tag i det.

Tack för en fin helg!

4 kommentarer:

 1. Ehh, det växer i alla fall ingen mossa på dig! VIll oxå ut och öva med förbandet.

  SvaraRadera
 2. Vad vore livet utan en spork igentligen ?

  Låter som en riktigt skoj och rolig övning ni var iväg på:)


  //stridis

  SvaraRadera
 3. "Nu har jag en lägenhet som ser ut som ett bombnedslag, jag har grönkläder i hela hallen och jag har ett kylskåp som ekar. "

  ja det burkar se ut så när man har varit på övning, himla konstigt =)

  //Dennis

  SvaraRadera
 4. Å jag tycker det e så mysigt att se dig swischa förbi i dina grön kläder på väg någonstans å få ha lilla syster till frulle i två dagar...

  SvaraRadera