31 mars 2011

Jag och Jönssonligan

Allt var tajmat och klart, in i minsta detalj.
Precis som i filmerna om Jönssonligan.
Jag hade klurat och tänkt och fixat och planerat och väntat och ändrat och grejjat sedan frågan kom i höstas, om jag ville vara värdinna och planeringsansvarig för en konferens, "vi blir ungefär 40 personer" och det blev de. 39 stycken närmare bestämt, från sjutton olika länder.
Det krävdes hotellrum, konferenslokal, fika, lunch, middag, block, papper, dator, projektor, bordsflaggor, välkomstpaket, Internetuppkoppling, mineralvatten, fruktkorg....
Den stora skillnaden mellan min plan och Jönssonligans är att min plan gick i lås. Inte en enda stor kris, inga katastrofer, inga sura miner, bara glada, ingliishspiiking pöörsons och fullt drag.
Jag hade två sidekicks som gjorde väntetiden grymt rolig, vi har hunnit ta en förmiddagslur på soffan i biblioteket, vi har pratat-pratat-pratat, vi har skrattat och spexat, men vi har haft full koll på precis allting, det har varit en finfin vecka helt enkelt!

Och nu känner jag mig som en ballong som någon pyst luften ur. Jag längtar efter helgen, intensivt, för att kunna göra absolut ingenting (förutom långpass spinning och styrketräning och..).
Det ska bli så skönt!!

Det kommer bilder i morgon, eller nåt. Nu måste jag städa. Jag får besök i morgon. Finbesök.
Det är kabelTVreparatören som kommer, jag har äntligen fått tummen ur och gjort något åt det faktum att jag inte har några kanaler på min TV. Och har inte haft heller, sedan jag flyttade in i juni.....
Ops. :)

"You know that I could use somebody 
Someone like you, and all you know and how you speak 
Countless lovers under cover of the street 
You know that I could use somebody, you know that I could use somebody, someone like you."

1 kommentar:

  1. Hörru dynamit Harry...kan du inte sätta dig på en vanlig cykel å trampa till Gävle nån dag?!! Jag bjuder på fika å duppa!!! ;D
    Ha en trevlig helg nu!
    KRAM!

    SvaraRadera