26 mars 2011

Kvällsgrubbel

- the only way her heart will mend is when she learns to love again -
Ibland undrar jag om det någonsin blir min tur.
Om jag någonsin ska få vara riktigt, riktigt kär, få ha någon som saknar mig, som skickar söta sms, som ringer och vill träffas, som håller mig sällskap på soffan en lördag kväll, som lagar middag en tisdag, nån som man går hem tidigare från jobbet bara för att man längtar så, nån som skrattar åt min morgonfrisyr, som pysslar om mig när jag är sjuk, som kommer ihåg vilken favoritförfattare jag har, som berättar roliga historier, som låter mig prata om allt som snurrar i mitt huvud, som kommer med goda råd, någon att starta en familj med, nån jag åker tjugo mil för att hämta bara för att få umgås ett par timmar, som tycker jag är bäst i världen även om jag gör dumma saker, som har tålamod när jag blir rastlös, som låter mig åka på hemvärnsövningar utan att tycka det är märkligt, någon att dela små och stora problem med, som ger mig tröst när jag är ledsen, som ger mig utmaningar att fixa, nån som ger mig motstånd och heta diskussioner, någon som...


Ibland känns det bara så sjukt långt borta.