22 mars 2011

Lysande måndag

Helgen var förbi innan jag hann reagera.
Lördagens spinningpass satt som cement i benen på söndag morgon, men jag kom iväg till fröken K och tog en promenad i solen ändå. Skönt.

Vidare på shopping, jag kom inte hem med det jag tänkt mig utan något helt annat. Som jag inte visste att jag behövde förrän jag hittade det. Så att säga.
En långärmad, lite tjockare cykeltröja, till exempel, för mindre än halva priset, 300 kronor i stället för 649:-. Perfekt, det behöver jag faktiskt!
En tunn fleecetröja, ett par trosor och två nya lindor till min fot slank också ner. Jag vet att jag har sagt att jag ska träna så jag slipper linda, men vissa tillfällen kräver stöd och förebyggande lindning hur mycket jag än vill slippa (läs hemvärnsövningar i tung utrustning i svår terräng).

Hem och tvättade, det var en höjdare att gå i trappor med noll kraft i benen men tvättat blev det i alla fall.

Igår var det måndag - min favoritdag. Jag fick massor gjort, saker som jag vaknade mitt i natten i lördags, kallsvettig över, fick jag ordnat, så nu är det mesta klart inför nästa veckas stora projekt på jobbet.
Det är allt från små saker till stora, väldigt omväxlande.
Tog Silverpilen till naprapaten som vojjade sig över mina stela ben, hrrmm, och masserade min onda rygg, som i och för sig blivit bättre sedan senaste besöket men ändå. Kände mig en halvmeter längre när jag kom ut så hon vet ju vad hon gör den tjejen. Skönt!

Hem, i med mellis, på med cykelkläder, iväg till Friskis och ett bergspass.
Körde för kung och fosterland, sedan hem, duscha, ägna kvällen åt att prata i telefon. Jag somnade ovaggad, kan man säga.

Idag har de högst varierande arbetsuppgifterna fortsatt, jag har hunnit köra stationsträning på jobbet innan det var dags för middag, inte vilken middag som helst utan jag blev bjuden på restaurang. Trevligt!

Nu - en stund på soffan och ladda för onsdag. En onsdag som innehåller morgonpromenad, vanliga jobbet först och Friskisjobbet sen, spinnpulspass och full fart framåt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar