24 mars 2011

Plattan i mattan

Skrev precis på Facebook: "...drunknar snart i påsar, stockholmskartor, turistguider, faktabroschyrer, bordflaggor, kollegieblock, pennor, nyckelband, besöksbrickor, bokningsbekräftelser, att-göra-listor, postitlappar, körordrar och frågor som "vilket vin?", "vilken båt?", "vilken tid?" och tragglar dessutom runt och pratar rostig engelska i telefon halva dagarna. Phu, vad det ska bli skönt (och tomt..) när det här är klart! :)"


Och precis så där är det.
Plattan i mattan. Fullt ös. 


Klagar jag? Hell no!
Trivs jag? Hell yeah!
Är det sånt här jag älskar att göra? Oh yeah!

Så, det går ingen nöd på mig, om det var någon som undrade.. ;)

Idag har jag varit på shoppingrunda på stan, fixat några småsaker inför nästa vecka, fyndat en tröja och faktiskt, äntligen, kommit mig för att köpa mig ett par lika skor som fröken Elin, ett par rödrutiga sneakers...
Som ska invigas i morgon. Så klart.

Har vilodag efter tre intensiva träningsdagar, skönt, men i morgon är det på-det-igen som gäller.
Somnar som en sten, tidigt på kvällarna, vilket är tur eftersom jag kliver iväg på morgonpromenad innan kyrkklockan samlat kraft nog att slå sex.
Skönt sätt att vakna på, solsken, ensam, klar luft, se Stockholm börja röra sig.I övrigt filar jag på formuleringar i två brev som jag ska skicka. Håhåjaja. Det här med att sälja in sig själv är inte alltid så enkelt. Ska nog klura en sväng till på det innan jag tippar mig själv i säng för att orka ta tag i att-göra-listorna i morgon. Sen är det ju fredag kväll, möte med nya plutonen och sen är det helg, underbara helg!
Sista biten in i kaklet.


Go go go go !


- and then I go and spoil it all by saying something stupid like I love you - 

2 kommentarer:

 1. Stora syster...U.24 mars 2011 20:32

  bra att du trivs-som det ska vara...NJUT av stunden...kramis å ha en bra å trevlig helg..kram kram

  SvaraRadera
 2. ÄNTLIGEN har vi likadana pjuxs!! Gillart!! :)
  O när du är klar med dina sälja-in-sej-själv-brev så är det hjärtligt välkommen att hjälpa mej med mina...
  Som din syster skrev, njut när du trivs!!
  Massa kram

  SvaraRadera