10 april 2011

Lina hjärta Silverpilen

Fniss. Tittar på Pensionärsjävlar på semester. Haha! Galet program.

Har haft en bra helg. Har inte hänt så mycket, men det var nog lika bra det.
Varit ute och luftat Silverpilen en hel del, det är tur jag äger fem cyklar när jag får ont i foten av att gå långt. :)
Får iofs ont i foten av att cykla också. Hrm. Men inte lika fort...

Det var typiskt att jag inte hade kameran med mig, för dagens runda var riktigt fin. Solen sken men det blåste, fast det märker man inte lika mycket på Silverpilen som på racern, kanske för att Silverpilen är en glidarhoj.. ;)
Upp på Söder, vidare till Hornstull, stopp för en sväng på spinningcykeln (105 min), tillbaka till Slussen, Gamla Stan, Stadshuset, Norr Mälarstrand, Kungsholmen, Fridhemsplan, kika om isen försvunnit på kanalen, St Eriksplan, Centralen, upp bakom Åhléns, höll på att köra över en kärr...ing som klev rakt ut i gatan utan att se sig för, det var ju en väldans tur för henne att det var Silverpilen och inte racern jag åkte på för då hade jag haft högre fart och inte en chans att stanna, resterande folket vid övergångsstället susade också till "Nej MEN!" och med en tvärnit undvek jag att köra på henne. Suck. Vidare ner mot Nybroviken och hem. Phu.

Nu har jag haft tvättstugan och ska bara pyssla lite mer med tvätten sen ska jag nanna kudden och ladda för en ny vecka. En vecka som består av finbesök, träning, jobb, förhoppningsvis en tid till röntgen, en helg på gröna äventyr och kanske, kanske en sväng på krogen. Det var inte igår, precis..!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar