27 april 2011

Ny favoritdag?

Onsdag har seglat upp och gör anspråk på att bli veckans bästa dag, näst måndag alltså.

Onsdagar är heliga på mitt jobb, jag stämplar ut strax efter kl 16, för att hinna hem, skutta ur kontorskläderna och ner i Friskiskläderna, upp på Silverpilen och upp på Söder.

Idag hade jag besök på jobbet, ja, på Friskis alltså, av Sara.
Besök är alltid roligt, även om jag var uppsnurrad i att jobba, så vi inte hann bubbla så mycket. Men det kommer nog fler tillfällen att nöta på spinningcyklar ihop.
Det var fullt ös som vanligt, de flesta av stammisarna fanns på plats, ledaren var en av mina favoriter, passet var precis så jobbigt som jag räknat med och ja, det rullade på!

Sedan hann jag cykla hem i solskenet, det glittrade i vattnet vid Slussen. Jag lyckades få en annan cyklist att skratta åt mig när jag gjorde stoppsladd i Kungsträdgården, ovan med att plötsligt ha fotbroms efter förra veckans susande på racern. Tvärnit blev det!
Väl hemma väntade en lång, efterlängtad dusch och sedan landa i soffan med popcorn och titta på Krig för fred.

Nu: sova, sova, säng, säng, säng!

Godnatt!


6 kommentarer:

 1. Blir alltid glad av att läsa dina blogginlägg, ett guldkorn i tillvaron. <3
  Ses snart hoppas jag!!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 2. Slog mig att du måste haft ganska bra värde på cyklingen när du mönstrade......
  MOVCON

  SvaraRadera
 3. MOVCON; jag tror jag cyklade en sexa eller en sjua. Med tanke på att det var 2007 och jag var sjukt otränad så var jag ganska nöjd med det. Framför allt när kaxiga gymnasiegrabbarna på cyklarna bredvid fick vika ner sig innan dess. :)

  SvaraRadera
 4. : ) Det är bra siffror, du kanske ska komma förbi när vi har antagningsprövning till GMU 3-4 och kolla formen? Jag är YVL ett gäng dagar på TRM i Värtan v.119-125.
  MOVCON

  SvaraRadera
 5. p.s
  förresten är FortOff i S. Vi ska käka ärtsoppa på LG i morgon
  d.s

  SvaraRadera
 6. tack för att jag fick komma på ett sådant bra pass!!! inlägg kommer imorgon, nu ska jag sova och återhämta mig! ha det bäst - hoppas vi kan cykla mer framöver!

  SvaraRadera