21 april 2011

På plats

Jag tog ledigt igår. Som tur var. Det passade nämligen ovanligt bra med en sovmorgon efter att ha käkat middag på Vapiano, sett två filmer på raken och sen pratat ett par timmar i mörkret på soffan på tisdag kväll.

Nu är jag på plats på mitt träningsläger inför Halvvättern, jag fick gå en bra bit i morse för att få ta med mig cykeln på pendeltåget (man får inte kliva på pendeln vid Centralen med cykel) men efter det rullade det på, pendeln var ett par minuter sen men det gjorde inget, jag hann med tåget i Upplands Väsby ändå. Ombord på tåget fick hojen åka i ett cykelställ, så den stod fint parkerad, helt stilla, hela vägen. Perfekt.

Pappa mötte vid tåget, fast det såg inte jag utan hann halvvägs till bilen innan han ropade bakom mig... :)
Vi spände fast cykeln efter konstens alla regler och drog sedan iväg och hämtade mamma innan vi åkte hem.
En god lunch senare fixade jag och pappa med min cykel, gjorde ren kedjan och efter det skuttade jag ner i cykelkläderna och åkte ut på en provrunda. Det skulle bara bli en liten sväng, men det blev ungefär sex mil innan jag var hemma igen. Racern gick som ett skållat troll, solen sken och det fanns väldigt lite att klaga på...

Nu har vi ätit middag, lax, mmmhm, och snart tänker jag kravla ner i sängen. Ladda för dag två på mitt träningsläger. :)
Är man väldigt bortskämd när man har egen mekaniker och egen kock på sitt läger?
Förmodligen!

Foten gjorde revolt igår och jag hade svårt att gå ordentligt. Kasst! Idag känns den dock mycket bättre.
Jag hade hoppats på att få svar från doktorn innan påsk, om vad mina röntgenbilder visade, men icke. Nya tag nästa vecka.

Nä, ett glas påskmust, lite Lyxfällan och sen sova.
Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar