13 april 2011

Röntgen - check

Läkaren har bestämt sig för att först skicka mig på vanlig hederlig röntgen innan vi kör magnet, och det är han som är proffs så jag har inga åsikter. (Mer än att det måste gå fortfortfort, för nu är jag trött på att ha ont!)

Igår låg det en kallelse till röntgen i brevlådan när jag kom hem, så i morse var jag på sjukhuset och fick foten fotograferad från alla möjliga vinklar (ovanpå, under, från sidan, snett, rakt, vinklat..). Hua. Men det ska förhoppningsvis ge läkaren och ortopeden ett bra underlag till utredningen av vad det är som gör ont.

Igår hade jag finfint besök också, det var ingen mindre än den nyhemkomna kosovolöjtnanten som kom. Först till jobbet där hon följde med mig på cirkelträning, KUL med sällskap, sedan gick vi hem och duschade och sen en välförtjänt middag på Vapiano. Gött! Jag åt nya favoriten där, ceasarsallad med chilikyckling. Mumma...
Hem och hänga i soffan och prata en massa, titta på knasiga tv-program och vips var klockan långt över läggdags. Bäddade ner gästen på soffan och sen sov jag som en sten.
I morse åt vi mysfrukost innan jag cyklade iväg till sjukhuset.

Nu ska jag äta lunch, har varit ute och svängt i tjänstebilen på stan och blivit påmind om hur mycket jag älskar att köra bil.

Ikväll är det jobb på Friskis och på fredag efter jobbet drar jag norrut för att våldgästa min storasyster med familj en sväng. Kul!

Just ja, igår bjöd jag på fika på jobbet eftersom jag varit anställd i ett år, vilket är halva mitt vikariat. Vart i allsin dar tog det året vägen?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar