08 april 2011

Va, fredag?

Det var mer än en gång vi konstaterade "det är fredag!" idag och det kändes lika märkligt varje gång.

Men fredag är det. Fredagsmyset i full gång (god mat + film) och helgen ligger framför mig som en ocean.
Jag räknade ut att det är min sista helg utan planer innan midsommar.
Midsommar!
Det är mycket som ska göras, det är övningar, en lång, underbar påsk i föräldrahemmet, sistaaprilfirande (där är dock planerna lite vaga), födelsedag, gudbarnsbesök, västkustbröllop, Halvvättern och Vätternrundan. Phu! Har jag tur halkar det in en sväng till Göteborg där i mitten också.

Efter jobbet idag åkte jag på roadtrip till Sveriges närmsta stad, det var trevligt och en perfekt avslutning på arbetsveckan. Jag kom dessutom hem med en bukett tulpaner och en liten påsklilja som jag ska piffa upp köket med. :)

Egentligen skulle jag ha tränat spinning ikväll men jag väljer att vila foten i form för morgondagen i stället. Då ska jag träna desto mer. Och njuta av ledigheten. :)

1 kommentar:

  1. ....och jag tillbringade halva dagen med GMU-rekryter i Marma, känns stället igen ; )

    MOVCON

    SvaraRadera