19 april 2011

Välkommen ombord!

Jag åker runt i en känslomässig berg- och dalbana idag.

Det är ner, för jag har så j*drans ont i foten mellan varven idag, trots sneakers och Zonsalva, det är upp, för vem kan vara deppig när solen skiner som om den hade betalt för det? Det är ner, när det händer saker på jobbet som man blir förbannad över, som man knyter handen i fickan över och svär, det är upp, för idag är det tisdag, en alldeles speciell tisdag som jag väntat på.
Det är ner, när man inser att det bara är att glömma att gå på cirkelträning på eftermiddagen med fotskrället, men sen är det upp när man inser att det faktiskt går att träna annat också, i källaren på jobbet.
Överkropp idag igen... Ja, har jag en trasig fot kan jag väl åtminstone få ha snygga axlar, eller nåt?

I övrigt har jag fredagskänsla i kroppen på en tisdag, fast egentligen borde jag ställa in kroppen på torsdagsfeeling, eftersom jag bara jobbar i morgon också innan jag får påskledigt.

Eller så går jag på fredagskänslan och är ledig redan i morgon.
Det låter som en plan. Undra vad chefen säger om det... :)

1 kommentar:

  1. storasyster U.19 april 2011 12:47

    vi kan väl ses å ta en fika eller mat ihop vid 16 imorgon om du kan...vid slussen kanske?Å du njut av dagen trots fördelar och nackdelar.. kramis på dig...

    SvaraRadera