05 maj 2011

Det finns inget bättre än när det vänder

Citatet i rubriken kan inte vara mer sant. När det har varit tungt och jobbigt och motvind och uppförsbacke och segt en längre period, när kroppen klagar med ont lite här, ont lite där, tankarna snurrar, då är det skönt att det vänder.

Sakta börjar bitarna falla på plats igen.

Gårdagens guldkorn i brevlådan, bilden nedan, ett mail och ett sms, var allt som behövdes för att jag skulle återfå tron på medvind igen.

Detta skall firas..! Jag kände mig nyss väldigt sliten i kroppen, benen som bly, så jag tänkte "näe, jag skiter i att träna idag!" och drabbades direkt av dåligt samvete. För att sedan komma på att jag kört tre tuffa spinningpass senaste tre dagarna. Så något dåligt samvete behöver jag faktiskt inte ha.
Jag glömmer att jag tränar ibland, bara för att jag gör det på jobbet...

Så: en lat, träningsfri kväll utan måsten väntar.
Härligt!

Nedanstående bild gav mig lite kraft idag. I morgon ska jag ha uppföljningssamtal på mitt jobb och då ska jag, styrkt av denna bild, sätta ord på mina känslor och sätta ner foten för hur jag vill ha det framöver.


 The Holstee ManifestoHa en fin torsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar