04 maj 2011

Onsdag nu igen

Ja, onsdag är helt klart en favoritdag.

Förutom att det blev jättestressigt och halvhysteriskt på jobbet, när datorerna inte ville riktigt som vi ville, så har det varit en bra dag.

Dessutom hade jag två guldkorn i brevlådan när jag swischade hem och mellanlandade innan nästa jobb, dels ett fint kort med många fina ord och dels en kallelse till magnetröntgen.
Kosovofarerskan stod för det ena och kallelsen säger 16 maj, så det är inte alls långt borta.
Måtte de se något, måtte det vara något man kan göra något åt. Jag vill inte ha ont i foten mer!

Vidare till Friskis och ett pulspass, med favoritvikarien. Det var precis vad jag behövde, för i måndags var jag på ett bergspass som direkt kvalificerade sig till det näst sämsta passet jag varit på.
Två sekunder efter att sista låten var slut var jag utanför dörren, stampade hem, arg, trött och förbannad. (Ja, det hjälpte säkert mot ont i foten... Hm..)

Men idag, då var det full fart. Det var även fullt till sista plats i salen. Kul!
Jag gillar verkligen mitt extraknäck. :)

Kvällen avslutades på soffan, med en skål popcorn, "Krig för fred" på TV och nu en god natts sömn efter att ha tagit tag i saker som snurrat vänstervarv runt i mitt huvud några dagar. Det känns skönt att ha fått ner det på pränt, även om jag, precis som väntat, inte fått något svar...

Men, men. Livet går vidare. Igen. Och igen... Och...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar