15 maj 2011

Osynk

Det är inte bara bloggen som är lite i ofas, så är även jag, åtminstone när det gäller sömn.
Gårdagskvällen började med mysbrallor nedhasad i soffan med ett par avsnitt av Gossip Girl, men avslutades med Flags of our fathers i en soffa på Söder och en klocka som slog 02.30 när jag passerade kyrkan på väg hem. Inte riktigt planerat men precis vad jag behövde - sällskap.
Detta resulterade i en sovmorgon som hette duga, vid åttatiden vaknade jag, tittade på klockan, blinkade mot solen som sken in obarmhärtigt genom rullgardinen och drog en t-shirt över ögonen, somnade om och vaknade kl 11...

En mysfrukost senare var jag och Silverpilen på väg mot Stora Skuggan och Postens IFs arrangemang Postmilen. Vi insåg på plats att det kanske inte skulle bli helt lätt att hitta mina gamla kollegor, det visade sig vara över 1300 startande. Men så hörde jag två välbekanta skratt och där var de! :)

Vi hann babbla en del i bajamajakön och i väntan på uppvärmning och sedan var det dags för start. Jag var förste bagagehållare och i väntan på att de skulle gå i mål satt jag i solen, pratade med pappa i telefon och blev nostalgisk över alla gula bilar. Ett tag funderade jag på att fråga om jag fick provköra den nya Fiatmodellen...De kom i mål på fina tider och vi hann umgås en stund till innan det var dags för mig att ta Silverpilen hem och dem att åka tillbaka till hotellet och ladda för Dansgala.

Jag hann bara halvvägs hem innan jag drogs in i trafikkaoset som uppstått när KTHs stora Quarneval drog fram. Jag blev stående länge för att titta, hela 100 bidrag, det ena knasigare än det andra. :)

Väl hemma lagade jag en kycklingwok och skulle sedan vila lite på soffan innan kvällens film, det slutade med att jag sov två timmar på soffan och missade starten, men det gör inte så mycket, jag har ju sett den förr.
Nu är jag för pigg för att sova, tur att filmen är lång.
Jag har roat mig med att sprätta min ena kragspegel på hemvärnsuniformen och sy dit en ny, jag har ju blivit befordrad gu'bevars. Dessutom har jag bytt ut mina gamla förbandsmärken och sytt på nya och är härmed redo att kliva in i mitt nya hemvärnskompani med korrekta märken.Nu: slut på reklamen, dags att återgå till Pearl Harbor och invänta det varje gång lika tårfyllda slutet.
Sedan får vi se om jag kan somna efter stödvilan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar