20 maj 2011

Underbara fredag!

Det har varit en intensiv vecka. Gårdagen och dagen var mer än överfulla av jobb.
Det är alltid svårt att vara överallt - hela tiden.
Tur nog har jag världens bästa kollegor som ställer upp med en hjälpande hand och välmenande förmaningar när jag behöver, annars hade min dag inte gått ihop idag. Och inte hade jag fått tummen ur att beställa ett headset till kontorstelefonen heller, men nu är det baske mig slut på kläm-luren-mot-axeln! Tack för det!
Redan på måndag får jag hämta ut det. Snabba ryck!

Dagen fortsatte med behandling hos naprapatHanna, min sista. Nu är min rygg så pass bra att jag är friskförklarad, musklerna krampar inte längre över bäckenleden och stelheten är borta.
Idag fick jag välbehövlig knådning av nackmusklerna också och spänningshuvudvärken från dagens stress släppte. Så skönt!

Vidare på cykeln hem, byta om och cykla upp på Söder för att sitta i solen och snacka skit med plutonchefen och en kollega innan vi tog oss i kragen och dukade för grillfest. Det blev en lång men rolig kväll, jag trivs, ja, som jag trivs!

Och nu ska jag kravla ner i sängen och sova så att jag orkar fira dubbelt i morgon.
Jag ska öppna mina tre födelsedagspaket och två kort som kom med posten idag och ligger på soffan och inväntar morgondagen och sen ska jag jobba på Träningens dag på Friskis & Svettis. 
Sen kommer mamma  och pappa och Hugo för att fortsätta fira min födelsedag.

ÄNTLIGEN.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar