01 maj 2011

Valborg utan eld

Efter en sovmorgon igår morse drog jag på mig kläder och åkte norrut.
Tåget var proppfullt, men stämningen god.
Vi rullade in i Uppsala och jag mer eller mindre föll ut när de öppnade dörrarna, så fullt var det...
Mötte upp världens bästa E&M, började med en runda på Clas Ohlson och en på Hemtex, sedan vidare till Ekonomikumparken. Där var vi INTE direkt ensamma...

Solen gick i moln, det blåste riktigt kallt och vi bestämde oss för att röra på oss för att få upp värmen, men så precis innan vi lämnade parken kom solen tillbaka, så då satte vi oss en stund igen.Vidare ner på stan, förbi Domkyrkan och ån.

Hem till M en sväng, planera kvällens grillning. Vi konstaterade ganska snabbt att det där med engångsgrillar och sånt, det är ingen höjdare. Så till slut bestämde vi oss för att köpa med oss färdigmat och det var nog kvällens absolut bästa beslut. För väl på plats kunde vi smaska i oss mat på en gång, samtidigt som de andra kastade lystna blickar på vår mat och arga blickar på sina slocknade engångsgrillar med halvgrillade korvar... 

Det blev en kväll med många skratt, det var länge sedan jag skrattade så mycket på en kväll. 
Tack E och M för att jag fick följa med, tack för alla skratt, allt tok och allt roligt. 

Tåget hem var inte riktigt lika fullt, men nästan. Jag hade Silverpilen vid stationen och kunde swischa hem genom ett nästan folktomt Stockholm, hem och lägga mig under duntäcket och försöka tina upp igen, för varmt var det inte...

Idag väntar några måsten på mig, det är saker som tvätt, städning, lämna in deklaration och andra roliga saker. Jippie. Veckan bjuder på mycket jobb och helgen som kommer på ett besök av mitt gudbarn.
Det ska bli riktigt trevligt.

Nu ska jag dra på stereon, städa och försöka att inte tänka på de saker som höll mig vaken i natt.
Dåliga beslut jag tagit, saker jag inte kan påverka, vänskap jag varken kan ha eller förlora, längtan efter harmoni, att det någon gång ska bli min tur på riktigt och att det inte hjälper hur mycket man än försöker lura sig själv att allt är bra, det går inte att lura hjärtat...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar