17 juni 2011

Semester

Mindre än ett dygn kvar och nej, jag har fortfarande inte börjat packa. Men jag håller åtminstone på att tvätta det som ska med, det är en bra början. Nu ska jag bara ta fram en väska och börja plocka ner i också.

Var även in på biblioteket och fick med mig en trave böcker, bra, eftersom mitt paket från Adlibris lyser med sin frånvaro. Typiskt. Tur att jag har mer semester i år. Fast då ska jag jobba. Biljetterna är bokade och klara, jag åker norrut när jag påbörjar nästa semesterperiod, det är något jag ser fram emot väldigt mycket.
Det blir mer än jobb, så klart, det blir en och annan promenad i det förtrollande landskapet också.
Åh..

Fick mycket gjort på jobbet idag, gillar det. När jag kan bocka av alla mina saker på listan "före-semestern" och alla saker på "måste-listan". Skönt!

Nu ska jag dra på gamla godingar på Spotify, käka jordgubbar och njuta av att jag är ledig i nio hela dagar.
Och packa.
Var det ja.

1 kommentar:

  1. Härligt! Och ja, nästa gång du har semester kommer du till mig! Ska försöka att inte köra slut på dig :-) Kanske lägga in lite extra ledigt så att du/vi verkligen hinner vara ute!

    Kram

    SvaraRadera