10 juni 2011

Summering av en bra vecka

Jaha, så flög den veckan förbi och helgen har börjat. Jag firade detta med två glas vatten och en cheddarburgare på Söder med suveränt sällskap. Det hann pratas både boende, jobb, brist på jobb, utlandstjänst, motorcyklar och ja, en hel del annat också. Solen sken som om den hade betalt för det och maten var riktigt god.

Det har varit en grym vecka på många vis, skatteåterbäringen kom, jag fick ett erbjudande om lägenhet, jag fick hoppa in och jobba på Friskis igår kväll, svettigt som bara den men roligt, som vanligt, jag har fått beröm för ett jobb jag gjort, jag har bjudit en kollega på ett rejält skratt när jag använde ett ord han inte hört på "år och dar": ohemult, det är väl ett ord man svänger sig med va? Jag gör det tydligen... 

Nåväl. Jag hann med lite shopping idag efter jobbet, innan jag drog på After work, ett nytt pulsbälte till min pulsklocka, en hög energikakor, verktyg att byta slang på cykeln med, en sadelväska till hojen... Ser ni ett tema? Ja, det är dags för Halvvättern på söndag... 
Som tur är har de ändrat sig om vädret:Härligt!

Tänk på mig på söndag när jag ger mig i kast med det här:

Femton (15!) mil på hojen.
För på söndag är det:Vi hörs efter det. Över and ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar