07 juni 2011

Vilken fin helg!

Det blev en intensiv men fin helg.
Medaljparaden var varm och solig, jag kom hem fyra kramar senare och en solbränna rikare.
Med betoning på bränna. Ops. Man kan väl säga att jag skulle ha haft solskyddsfaktor...
Äsch!

Hann träffa kusinvitamin och babbla lite, det var inte igår.
På kvällen cyklade jag till hemvärnslokalen, satt lite mer i solen (fortfarande utan solskydd...) och garvade en hel del, jag gillar verkligen det där gänget. :)
Vidare ner på stan, hämtade Björn, köade ett bra tag för att köpa mat på Smaka på Stockholm, innan vi knatade hem till mig, hämtade min packning och sedan vidare hem till Björn. Jag somnade som en sten på soffan och sov gott.

På lördag morgon vaknade vi, packade ihop och stack iväg till tåget. X2000 mot Göteborg lämnade Hufvudstaden i tid och vi satt bra i första klass.. :)
Vi fick god kaffedoft i kupén också, efter att konduktören vält en vagn med kaffe, som tur var fick ingen kaffet på sig utan det blev bara en stor fläck i mattan.
Det var inga problem att hinna med tåget i Göteborg heller, vi kom iväg mot Halmstad och ankom i tid. Travade iväg till Statoil och hämtade rallybilen vi hyrt, en liten Ford Ka.
Styrde ut ur stan, checkade in på Tylebäck och svidade om. Letade oss ut till vigselplatsen vid havet. Solen sken, himlen var klarblå, inte ett moln så långt ögat nådde.
Vigseln var fin och det kom väl kanske nån liten tår där i mitten... Hm.. :)

Vidare in till stan, till regementet och partaj på officersmässen. Det var massor av god mat, väldigt fina tal, sång, skratt, pinsamma minnen och några glada tårar.
Dansen kom igång och vi dansade som tokiga till klockan var nästan två.. Jag gick ut och bytte till mina sneakers i bilen efter en stund, det var ett klokt val.


På söndag morgon klev vi upp, gick ner till stranden och förundrades över hur vackert det var, bikinin fick dock stanna i väskan, riktigt så varmt var det inte i vattnet.
Vidare in till stan, lämna tillbaka bilen, äta långbrunch med brudparet och ha det gott.
Tog ett tidigare tåg till Göteborg, tur var det, för tåget vi skulle ha åkt med blev försenat så det kändes skönt att redan vara ombord på X2000 och inte sitta på lokaltåget och vara stressad över att kanske missa anslutningen.

I lägenheten väntade ett jättestort paket på mig, det var kusinen med familj som lämnat det efter att ha lånat lägenheten av mig under helgen. Fina handdukar, badlakan och, så klart, en groda. Jag samlar ju på sådana.
Roligt!
Skulle sova tidigt men plötsligt satt jag på tunnelbanan ut från stan, så kan det gå.

Igår åkte jag till min moster i Eskilstuna över dagen, vi hann äta god lunch, handla, fixa med datorn, prata en massa, leka med katten och fika. Kul!
Kom inte hem förrän klockan var över 21.

Jag glömde ställa klockan och ramlade mer eller mindre ur sängen klockan 7.20 i morse. Hoppsan.
Jag blev lite sen till jobbet men det var ingen panik, som tur var.

Nåväl. Nu laddar jag för helgen och utmaningen den bär med sig. Det ser inte allt för lovande ut, eller vad säger ni om följande prognos:


Regn + cykla femton mil = ingen bra kombination...

Håll tummarna att det INTE blir regn, snälla?

1 kommentar:

  1. Ja inte lär lite regn göra nån större skillnad:)

    SvaraRadera