24 juli 2011

Fler syprojekt

Slickandet av såren har gått bra, vilket kan bero på att jag smörjer med antibiotikasalva tre gånger om dan. Nåväl, det har i alla fall fungerat. :)
I morgon kan jag gå till jobbet och slippa se ut som om jag är loppbiten, yey!

Förutom att smörja och smörja och smörja har jag hunnit med att cykla, promenera och sy. Massa sy, faktiskt. Tyvärr har jag bara ett projekt jag kan visa på bild just nu. Andra bilder kanske kommer senare i veckan.
Är ju födelsedagar på ingång, så jag kan inte visa allt i förväg, liksom...

Men något jag sytt åt mig själv, kan jag visa. Inte så spännande, ytterligare en camofärgad bra-att-ha-sak. :)Min nya packpåse.
Tänk så finurligt va, rena underkläder i det stora facket och tvätt i det lilla.
Eller möjligtvis tvärtom. :)

Jag hittade även detta mönster HÄR. Fast jag gjorde väggen dubbel och dubbel botten, så att det blev stadigare. En smula knöligare att sy dock. Hittade även tygnamnlappar som mamma beställde när jag gick på lekis för sisådär 24 år sedan, naturligtvis sydde jag dit en sådan också så det syns vems påse det är. :)

Nu ska jag kravla till kojs. I morgon ska jag skicka ett grönt paket med grönmönstrat innehåll till någon som förhoppningsvis blir glad. :) 

1 kommentar: