30 juli 2011

Inte min dag

Jag var så glad i morse när jag vaknade, eftersom det var lördag, ledigt, solsken och dessutom hade jag en massa roliga saker att sy på agendan.

Det gick inte riktigt som jag tänkt mig.
Först gick jag en tvåtimmars promenad, vilket ledde till att jag knappt har kunnat stödja på min onda häl sedan dess. Suck. Hälsporreelände!
Sen hann jag nästan klart med mitt fina nya fodral till födelsedagspresenten jag fick av min storasyster med familj, ett självuppblåsbart liggunderlag (jag kan inte förstå hur de kunde veta att jag önskat mig precis ett sånt?). Det gick finfint, trots att jag fick hitta på en massa lösningar själv, med blixtlås och allt, och jag var så jäkla STOLT över mig själv att jag kunde, själv!

Men sen. lade. maskinen. av.
.
.
.
IGEN.

Och jag blir så trött. För att sy var det enda riktigt roliga just nu och jag har fortfarande massor av saker jag vill göra, det var ju det jag skulle göra nu när jag äntligen fått semester. Men inte då... Så bra får man inte ha det.

Men det var inte det sämsta med den här dagen ändå, för som grädde på detta fantastiska mos fick jag ett besked som jag gråtit över hela eftermiddagen.
Dessutom vet jag att i morgon inte blir ett dugg bättre.

Det gör så ont i hjärtat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar