15 juli 2011

Rull

Jag har haft en svacka i mitt tränande och i mitt ätande och i mitt levande i största allmänhet. Jag har haft ont, varit trött, sovit dåligt, ältat, haft mer ont, gnällt, kommit till insikter, haltat, legat på soffan...
Man får vara trött och man får vara ledsen, men det kommer ju en punkt där man inte orkar med sig själv riktigt. När man inte vill äta popcorn till middag eller kliva över högen med ostruken tvätt för sjuhundrafemtiofemte gången den här veckan.

Så förra helgens tvättande, städande, rensande och funderande var startskottet på en ny fas, äntligen.

Har tränat ordentligt i veckan - skönt! Det har varit benpass och promenad och ryggpass och Friskisjympa och skivstångspass och en hel del cyklande.

Känns i kroppen, känns bra, träningsvärk, härligt!
Foten - ja den är som den är. Den mer akuta smärtan som uppstod för ett par veckor sedan har lagt sig, men den "vanliga" är kvar.

Igår hade jag en bra dag på båda mina jobb, först fick jag ta tjänstebilen till IKEA och shoppa loss, tillbaka till jobbet och piffa i fikarummet, ny klocka, nya blommor, nya muggar, nya glas... På kvällen jobbade jag på Friskis och där bad ledaren de 180 motionärerna att de skulle ge mig en stor applåd för mitt jobb, eftersom det "utan värdarnas slit inte skulle bli någon utegympa".
Äsch. Fast snällt sagt. Och glad blev jag. :)
Det var värt allt stressat slitande i diverse elkablar som snurrat ihop sig fullkomligt innan passet, det var värt att plocka vasst glas och kladdiga kapsyler. :) Lätt!

Och idag väntar en halvdag på jobbet innan jag ska hem, hämta packningen och dra norrut, hem-hem, till mina föräldrar över helgen. Ska bli jättemysigt, jag längtar verkligen efter dem.

Fast först måste jag visst jobba lite. Humpf. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar