31 juli 2011

Två mejslar och ett glädjetjut

Släpade hem Berninan på bussen idag, för att reklamera servicen den var på häromveckan. Men icke. Den följer med hem igen.
Tack vare lite pillande på mammas nästan likadana symaskin konstaterade jag att en del av huset där undertråden på symaskinen sitter (härmed döpt till undertrådshuset) satt löst. Så med hjälp av två mejslar fick jag och mamma undertrådshuset att sitta där det skulle igen. Yes! Nu fungerar den fint igen.
Eller, åtminstone så länge man inte kör i för tjocka tyger för då lossnar skruven igen.
Hrm. Jag kommer att behöva låna en granne som håller i när jag ska skruva dit den igen, nästa gång den lossnar, men jag har snälla grannar...

Men den fungerar i alla fall.

En bra sak idag. Tack, det behövdes.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar