11 augusti 2011

Flyttplaner

Jag är ledig idag, ledig på riktigt, från Abiskojobbet också. Vilket inte hindrade mig från att gå och jobba två timmar, men ändå. Har jag sagt att jag är dålig på att vara ledig? Och ännu sämre på att se folk jobba jättehårt bara för att jag ska få ligga på sängen och titta på Harry Potter och vara ledig?

Så. Jag jobbade lite lite lite. Städade 13 rum med superteamet H&A. Snabba ryck.
Och sen har jag varit ledig. Ätit tacosrester till lunch, tittat på Greys på datorn och framför allt har jag planerat. Flyttplanerat. Jag mailade fastighetsägaren och fick till svar att jo, det finns ett förråd. Ett förråd! Yes!
Jag har inget där jag bor nu och ska jag bo på 35 kvm med bara en, visserligen jättestor, men ändå, garderob, så blir det lite småtrångt. Så nu slipper jag ha julsakerna i garderoben. Yes. :)
Det blir finemang det här. Dessutom har mamma och pappa fyndat ett superbra köksbord och fyra stolar. På sin egen vind. Lite färg och det blir kanon i mitt nya kök.
Tur jag har världens bästa föräldrar!

Så jag ritar och planerar och funderar. Lägger upp ett logistikschema för vad som ska med, vad som inte får plats och hur flytten ska gå till.
Det går riktigt bra, faktiskt. :)

Och nu ska jag duscha, för om en timme ska jag få massage. I ett tält. På gräsmattan.
Only in Abisko. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar