19 augusti 2011

Kartongkaos

Just nu är det lite bohemiskt och kaosartat i linalivet. Jag delar säng med en kartong vinterkläder, till exempel. (Sängen är 160 cm bred så det är inte så jobbigt som det låter.)

Har rensat garderoben, har slängt en del, tvättat och skänkt bort en del. Packat resten. Har sålt min byrå och har just nu provisorisk byrå i IKEAkassar. Kvällens projekt blir att packa alla mina böcker i kassar - de som ska med till nya lägenheten, de som ska med fast till förrådet så länge och de som får flytta till mina föräldrar ett tag. Har jag sagt att jag äger över sjuhundra böcker? ;)

Började jobba igår och det var en mjukstart, alldeles lagom. Jag hade visserligen obesvarade mail upp över öronen men det var inte riktigt så mycket arbetsuppgifter i dem som jag hade trott, det känns skönt eftersom jag bara jobbar de två dagarna denna veckan samt hela nästa - sen åker jag söderut på utbildning i två veckor.
Och mitt i allt detta ska jag dessutom vara redo för flytt, för direkt när jag kommer hem går flyttlasset!

Håhåjaja.
Blir nog ordning på det här också, snart.
Jag har tagit ut en del av det roligaste i förskott, inredning är det bästa med att flytta. Så jag har kärat ned mig i en Pappelinamatta, ett Marimekkotyg, några hyllor, en ny byrå, två ljuslyktor, en canvastavla...
Ser fram emot att få landa på den nya adressen och bo in mig så att jag kan få skrida till verket på allvar!

Nu måste jag gå till jobbet.
Just ja! Gå var det ja. Vänsterfoten protesterade inte mot 1 h 45 min promenad igår och inte mot spinning i onsdags heller. Högerfot inte så förtjust i promenad, men det gjorde inte ont under promenaden, bara efteråt, så det kanske, kanske, kanske är på bättringsvägen. Hoppas!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar