01 augusti 2011

Upp och ner

Det har varit en märklig dag. En jobbig dag och en rolig dag.

I morse vaknade jag hos mina föräldrar, sa ett långt och tungt farväl till en älskad familjemedlem, som idag gick vidare till himlen för att tassa vidare på mjuka moln i stället, som är bättre för hans onda tassar.

Eatons Hugo

ÄlsklingsHugoDagen förde med sig några positiva saker också, mitt i det jobbiga. Dels fick jag umgås med min syster och hennes familj, de bjöd mig på middag på Vapiano och jag fick en superfin tröja som jag blev jätteglad för. En rosa, så klart.

Men jag fick även något jag längtat efter; besked om lägenhet. Så i morgon skriver jag kontrakt på den här:

Förstahand. 35 kvm. 1 rum och kök. Helkaklat badrum. Fräscht och fint kök. Burspråk och parkett i rummet. 

Ska bli så skönt att få något EGET.

Nu: dricka ett stort glas vatten, för att kompensera för alla tårar och sen sova. 

Kram!

2 kommentarer:

 1. Allt kommer lösa sig ser du ju..kram på dig å sov så gott,kramis

  SvaraRadera
 2. Åh söta Hugo.. Det gör ont i hjärtat när man läser något sånt här.. men som sagt bättre på mjuka moln och utan ont. Än på hårda jorden..
  vi tänker på er! <3

  Härligt med egen lya!
  KRAM

  SvaraRadera