14 januari 2012

Vad gjorde jag utan er?

För ganska precis ett år sedan skrev jag ett inlägg om vänskap. Det är ett inlägg jag själv läser ibland, och som är ständigt aktuellt. Vad gjorde jag utan er?
När jag ledsen och långhelgsless blir överöst av kärlek, från alla håll, när det kommer sms som påminner mig om stående inbjudan till Västkusten, älskade finaste storasystrarna ringer och kollar läget med lillasyster, när det planeras träningsläger, soffhäng, besök och en vår med träningsvärk - ja, vad har jag då att vara ledsen för?

Vänner som av olika orsaker inte finns i min omedelbara närhet vet ändå precis när jag behöver den där klappen på axeln, den där känslan av att inte vara ensam, det är guld värt. Jag undrar hur jag någonsin ska kunna förklara hur viktiga ni är, hur mycket jag uppskattar er och hur mycket jag älskar er. Det kan jag inte, för det finns inga ord som räcker till.

Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord, så det här beskriver hur bra jag mår, där jag ligger träningsvärkstyngd efter dagens grymma ryggpass, nöjd på soffan, med all er kärlek omkring mig och laddar för morgondagens långpass.

Ni ser ju själva hur j*kla bra jag mår! ;)

2 kommentarer:

  1. tack.. Ja det får bli skynda långsamt denna gång. Målet är att kunna jogga i en timme utan stopp.. Men det är långt dit. Första delmålet är 3 km till sommaren :)

    SvaraRadera